Dia del pare

El dia 19 de març és Sant Josep i se celebra el dia del pare. Habitualment els meus articles són oberts a moltes interpretacions i per a totes les persones. Si bé parlaré del dia del pare espero al final animar-vos de totes maneres a reflexionar independentment que sigueu o no pares.

Ser pare igual que ser mare és motiu d’orgull. El normal és estimar de forma totalment desinteressada als teus fills i que ells t’estimin a tu. Diu un refrany que un pare pot mantenir a 100 fills i que 100 fills no poden mantenir a un pare. Crec que aquesta saviesa popular mostra clarament la preocupació i l’amor que és capaç de professar un pare cap a un fill. No obstant això, aquest dia és perquè els fills puguin fer un regal al seu pare. Això ho solen fer més els nens i a poc a poc es va perdent amb l’edat. Des d’aquí voldria animar-vos a dedicar aquest dia al vostre pare independentment de l’edat que tingueu. El món gira i gira i la vida avança. Allò que creiem que estarà per sempre també s’acaba.

Amb això només vull dir que val la pena que aprenguem a valorar allò que tenim i no a donar les coses per fetes. Si et detens a pensar una mica potser t’adones que val la pena dedicar temps a les persones que estimes siguin aquestes el qui siguin.

TOTES LES NOTÍCIES