dHD live: La signatura d’I+D+i està revolucionant el mercat del broadcast línia amb la seva nova solució de baix cost

Des del districte 22@ a Barcelona, l’equip d’investigació i desenvolupament de l’empresa dHD Visual Technology anuncia el llançament de dHD Live, una solució de streaming única al mercat de la difusió de continguts audiovisuals en línia que destaca per la seva facilitat d’ús i l’automatització dels processos.

A més de realitzar emissions en directe d’una manera senzilla, autònoma i automatitzada, amb l’adquisició de la solució dHD Live l’usuari disposa d’un equip que permet difondre i gravar presentacions o reunions en format vídeo més dades amb una gran facilitat. A la pràctica, dHD Live realitza la captació d’una classe, reunió o esdeveniment des de qualsevol càmera, incloses les dels equips de videoconferència, i efectua l’emissió en directe via streaming sense necessitat que l’usuari tingui un perfil tècnic per utilitzar-lo.

A partir d’aquí, l’usuari simplement ha d’escollir el tipus de presentació que vol fer mitjançant l’ús d’una pantalla tàctil, bé sigui: vídeo+àudio+presentació, vídeo+àudio o presentació+àudio i, a continuació, prémer el botó d’emissió, el de gravació -si a més es vol desar -, o ambdues opcions. Un cop feta la presentació els arxius poden quedar emmagatzemats on l’ usuari seleccioni, o bé situar en una WebTV amb tots els vídeos amb la possibilitat de publicar i administrar-los, pujar-los a un ftp, o simplement guardar per a la posterior manipulació.

La solució dHD Live pot incorporar-se a un rack mòbil proveït de pantalla, càmera i micròfon perquè pugui canviar d’ubicació (entre diferents aules, per exemple), permetent la monitorització remota del sistema, l’aprovisionament de suport tècnic, i el servei de difusió del senyal de streaming, de manera que el client només ha de preocupar per la seva presentació.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció