Deviaments a la C-16 per obres al túnel de Guardiola de Berguedà

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya (TES) engegarà dilluns vinent, 3 de setembre, l’última fase de les obres de millora i manteniment que du a terme al túnel de la C-16 a Guardiola de Berguedà. Aquestes tasques d’acabats, que inclouen l’abalisament i la senyalització definitiva, comportaran restriccions de trànsit fins divendres, 9 de setembre. L’obra compta amb un pressupost de 2,9 MEUR i conclourà durant la segona quinzena de setembre.

El Departament de Territori i Sostenibilitat engegarà dilluns vinent, 3 de setembre, l’última fase dels treballs de millora i manteniment del túnel de la carretera C-16 a Guardiola de Berguedà. Les obres, que van començar l’abril passat, tenen com a objectiu garantir un òptim estat de conservació del túnel i afavorir la seguretat viària.

La darrera fase de l’obra inclourà tasques d’abalisament i de senyalització que comportaran restriccions de trànsit, a partir de les 8 hores de dilluns, 3 de setembre, fins a les 15 hores de divendres, 9 de setembre. En concret, els treballs requeriran l’ocupació d’un carril del túnel i el desviament del trànsit en sentit Puigcerdà per la travessera de Guardiola de Berguedà. Els vehicles en sentit Berga i Barcelona circularan per l’interior del túnel.

La resta de tasques d’aquesta última fase no comportarà afectacions en la circulació per l’interior del túnel i es preveu que l’obra quedi completada durant la segona quinzena de setembre. El pressupost d’aquesta actuació de millora de la seguretat viària és de 2,9 MEUR.

Foto: Jordi DA

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.