Detinguts per robar 82 cadenes d’or en una joieria d’Andorra la Vella

Ahir, 2 de maig de 2012 a les 11:13 hores, el Servei de Policia va ser requerit pel propietari d’una joieria d’Andorra la Vella, ja que quatre persones (dues parelles) havien entrat en el seu establiment, i li havien sostret una manta amb diferents cadenes d’or. El mètode emprat va ser  l’anomenat del “pispa”, fent-se passar per clients i entabanar o despistar l’empleat de l’establiment per sostreure les peces.

Els agents de l’Àrea de Seguretat Pública i Proximitat Ciutadana que es desplacen sobre lloc, desprès de recollir diferent indicis, donen un descriptiu dels presumptes autors, i a les 11:30 hores membres de la Unitat de Fronteres i Estrangeria controlen a la frontera del riu Runer un turisme Opel Astra amb matrícula de Romania amb quatre persones al seu interior, dues dones i dos homes.

En el registre practicat als interessats es recupera 82 cadenes d’or de diferents mides, 72 les duia una dona i 10 més la segona dona, amagades en la seva roba interior. El valor global de la mercaderia és d’uns 15.500 euros.

Vist els fets, els quatres interessats romanesos no residents de 49, 47, 44 i 43 anys respectivament, han estat detinguts i posats a disposició judicial en el dia d’avui.

Text i foto: Sevei de Policia

TOTES LES NOTÍCIES