Detingut un pressumpte venedor de cocaïna

El passat dia 21 de març a les 00:15 hores, agents de l’Àrea de Seguretat Pública i Proximitat Ciutadana controlen a l’únic ocupant d’un turisme Seat Ibiza amb matrícula espanyola quan circula per l’av. Tarragona d’Andorra la Vella.

Una vegada informat sobre la legislació vigent en matèria d’estupefaents se li demana si era posseïdor d’algun tipus de droga, manifestant no dur res. Durant un escorcoll corporal a l’interessat se’l troba en possessió d’unes claus de la porta d’entada d’un immoble d’Andorra la Vella.

En accedir a l’escala de referit edifici i en presència constant de l’interessat, a l’interior dels comptadors de la llum, els agents interventors troben a terra un embolcall amb cocaïna, seguidament i amagat a la part posterior d’un comptador es localitza un paquet de tabac amb 9 embolcalls més contenint cocaïna.

Es vincula presumptament a l’interessat en la venda de cocaïna en diversos locals d’oci nocturn de la parròquia d’Andorra la Vella, per la proximitat de referit immoble a aquests.

En total s’han incautat 7,9 grams de cocaïna.

L’ interessat, turista de 25 i nacionalitat portuguesa, es detingut, posat a disposició judicial i ingressat al Centre Penitenciari per Ordre de l’Hble. Batlle de guàrdia.

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Text: Servei de Policia

Foto: Arxiu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.