Detingut un conductor després de fugir en atropellar un vianant

Una persona beu alcohol al volant
Una persona beu alcohol al volant. Foto: Arxiu

La Policia ha detingut un conductor que ha fugit després d’atropellar un vianant a la Massana. Els fets han tingut lloc a l’avinguda del Ravell.

La Policia ha rebut l’avís a les 20:47 hores. Els agents han estat requerits per un atropellament, el conductor responsable del qual s’havia donat a la fuga direcció Arinsal. Després d’haver atès la persona atropellada en un pas de vianants -dona de 27 anys- que ha resultat ferida, la Policia ha realitzat una recerca amb diverses patrulles.

A les 21:30 hores ha estat localitzat el turisme causant de l’accident -Mercedes-Benz C240 (ESP)-, així com el seu conductor -turista de 46 anys-. En realitzar-li la pertinent prova d’alcoholèmia, aquest ha donat un resultat positiu (1’44 gls), per la qual cosa se l’ha detingut.

D’altra banda, un conductor ha resultat ferit en un altre accident de trànsit aquest divendres a la tarda a Andorra la Vella. La Policia ha rebut l’avís a les 18:15 hores. Els fets han passat a l’avinguda Santa Coloma, a Andorra la Vella.

L’accident s’ha produït amb dos vehicles implicats, turisme Audi Q2 (ESP) i motocicleta Macbor ZS125 (AND). El conductor de la motocicleta -de 44 anys- ha resultat ferit.

TOTES LES NOTÍCIES