Detingut després de donar-se a la fugida pels carrers de la Seu amb 12.600€ en tabac

Sobre les 20 hores de dissabte passat, 10 de febrer, efectius de la Guardia Civil, amb destinació a la Secció Fiscal de la Seu d’Urgell, que es trobaven realitzant servei fiscal pels voltants de la localitat d’Anserall, es van adonar de la presència d’un vehicle marca BMW, conduït per una persona, que els infon sospites de portar gènere de contraban.

El conductor del vehicle, a l’adonar-se de la força policial, després de fer una maniobra evasiva, intenta evadir als agents i procedeix a realitzar una conducció temerària, fins arribar als carrers de la localitat de la Seu d’Urgell, on és detingut per la patrulla de servei.

Identificat el conductor, acredita ser G.H.P., de nacionalitat espanyola, de 57 anys d’edat i amb domicili a Cantalpino (Salamanca).

Després de la inspecció del vehicle, es localitzen en el mateix un total de 3.000 paquets de tabac de contraban de diverses marques, valorats en 12.600 euros, les quals es trobaven al maleter del vehicle.

Pels citats fets, es procedeix a la detenció de la persona identificada, en ser autor dels Delictes de Conducció temerària i Desobediència als Agents de l’autoritat, aixecant així mateix, Acta d’aprehensió de Contraban, quedant dipositat tant el gènere confiscat com el vehicle utilitzat a disposició del Jutge del Jutjat de Primera Instància i Instrucció de la Seu d’Urgell.

Text i foto: Guardia Civil

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.