Determinació

Determinació és més que una decisió ferma. Es converteix en una cosa que t’has proposat aconseguir costi el que costi. L’èxit està garantit quan l’objectiu a assolir depèn únicament de tu. Mostra un exemple és molt senzill per a mi. Posar-te a dieta i aconseguir arribar al pes adequat depèn la teva determinació.

Cal tenir en compte unes variables que si ens afecten. Abans de llançar-me a aconseguir qualsevol meta he de saber com aconseguir-la. No puc decidir aprimar-me sense més, he d’anar a la doctora perquè em mostri el camí. No puc ser enginyer sense més, he d’anar a la universitat a què m’ensenyin.

La determinació és el nostre convenciment a afrontar totes les dificultats que ens sorgeixin en el camí, de res ens serviria si no coneixem el camí a recórrer. Tenir el convenciment absolut d’aconseguir allò que et proposes és una de les millors armes a l’hora de enfrontar-te als contratemps que surtin. No només et fa fort a tu mateix, fa que també et vegin enfortit les persones que t’envolten.

Mostra aquesta força interior i determinació pot jugar al teu favor. Si bé repeteixo és una cosa que només depèn de tu, tenir aliats pot ajudar-te que no apareguin tants obstacles. Moltes vegades generats per les mateixes persones de les que parlàvem. Per tant fixa un objectiu i si només depèn de tu ja saps en començar que l’èxit està assegurat. Quina millor motivació que aquesta?

Per www.juanjuncosa.com / AMIC

TOTES LES NOTÍCIES