Agents de la Guàrdia Civil han detingut quatre persones amb tabac valorat en més de 40.700 euros. El fet va tenir lloc a les 05:30 hores del passat divendres, dia 1 de març, quan per efectius de la Unitat Orgànica de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Lleida que tenien establert un operatiu de servei, observen diversos vehicles sospitosos de portar gènere de contraban, els quals circulen per la carretera C-451, a l’altura del quilòmetre 30, terme municipal de Biosca (L), sent concretament un Audi Avant, un Seat Toledo, un Ford Mondeo i un BMW, tots ells de matrícula espanyola.

Una vegada procedit pels agents a la seva detenció i posterior verificació fiscal, es troba a l’interior dels vehicles, i en dobles fons practicats en els mateixos la quantitat de 6.730 paquets de tabac de contraban de diverses marques, així com un total d’1.505 borses de picada de tabac, de 50 grs cadascuna (75.250 grs), tot això valorat en 40.724,50 €.

Identificats els seus conductors, van acreditar ser L.F.L., de 18 anys, veí de les Valls de Valira/Les Valls de Valira; J.F.S., de 48 anys i veí de la mateixa localitat que l’anterior, J.C.M.G., de 51 anys, veí de Lleida, i P.J.V.S., de 45 anys d’edat i veí de Pont de Bar

Per tals fets es va procedir a la detenció de tots ells, per la comissió d’un Delicte de Contraban conforme a la llei 6/2011, modificadora de la Llei 12/95 de repressió del contraban.

Els detinguts, en unió del tabac decomissat i els vehicles intervinguts van ser posats a la disposició del Jutjat nº 1 de Solsona.

Aquesta aprehensió és, fins avui, la més important realitzada durant aquest any per la Guàrdia Civil de Lleida en matèria de contraban.