Detenen l’exalcalde de la Seu Jordi Ausàs acusat de formar part d’un grup de contraban

Els Mossos d’Esquadra han informat que s’ha desarticulat un grup que es dedicava al contraban de tabac des d’Andorra entre els quals, segons han informat diferents mitjans, es trobaria l’exconseller de Governació de la Generalitat i exalcalde de la Seu d’Urgell Jordi Ausàs

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de l’Àrea d’Investigació Criminal (AIC) de la Regió Policial Pirineu Occidental han detingut 7 persones que formarien part d’un grup organitzat especialitzat en el contraban i distribució de tabac procedent d’Andorra. Les detencions s’han realitzat entre ahir i avui al matí en un dispositiu especial que s’ha desenvolupat a la Seu d’Urgell.

La investigació policial es va iniciar el passat mes de maig i ha estat dirigida pel titular del jutjat d’instrucció número 1 de la Seu d’Urgell i pel fiscal degà de la Seu Urgell.

Els detinguts, tots de nacionalitat espanyola, són:

– Marta DG, de 47 anys i amb domicili a la Seu d’Urgell

– Jordi AC, de 52 anys i amb domicili a la Seu d’Urgell

– Julián GM, de 55 anys i amb domicili a la Seu D’Urgell

– José Félix TA, de 31 anys i amb domicili a la Seu d’Urgell

– Maria Teresa FG, de 28 anys i amb domicili a Àlaba

– Antoni RE, de 52 anys i amb domicili a la Seu d’Urgell

– Maria Dolores PM, de 55 anys i amb domicili a la Seu d’Urgell

A banda de les detencions, els Mossos d’Esquadra han realitzat al llarg d’aquest matí diversos registres i escorcolls en 2 domicilis, un bar i un garatge de la capital de l’Alt Urgell.

Des que es va iniciar aquesta investigació, la quantitat acreditada de tabac introduït de manera il·legal al país té un valor d’uns 300.000 euros. En el procés de les detencions, els Mossos d’Esquadra han comptat amb la col·laboració de la Guàrdia Civil.

La investigació policial continua oberta i no es descarten noves detencions.

Els detinguts passaran a disposició judicial durant les properes hores

2 comentaris

  1. Aquest noi ja l´han sentenciat i executat abans de judici.

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES