Detenen dos homes per maltractament en l’àmbit domèstic durant la setmana passada

policiaLa Policia va detenir la setmana passada dos homes per uns presumptes delictes contra la integritat física i moral, és a dir, per maltractaments en l’àmbit domèstic. Aquestes dues detencions s’emmarquen en les dotze realitzades durant la setmana del 28 d’octubre al 3 de novembre.

La primera detenció per maltractament en l’àmbit domèstic es va produir el dimarts passat a Encamp, quan els agents van detenir un home andorrà de 38 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral. La segona va tenir lloc l’endemà, a la Massana, quan la Policia va detenir un jove andorrà de 19 anys. En un altre ordre de coses, aquest divendres, els agents van detenir al Pas de la Casa, un home no resident al Principat de nacionalitat georgiana de 28 anys, com a presumpte autor d’un delicte de desobediència a una ordre d’expulsió de Justícia i Interior, per un període de dos anys.

D’altra banda, la setmana passada es va tancar amb cinc detencions relacionades amb delictes contra la salut pública. Així, el dia 30 d’octubre, la Policia va detenir a Encamp un resident portuguès de 20 anys, com a presumpte autor d’un delicte de cessió de droga, i es van decomissar 2,9 grams i una cigarreta de marihuana. Els agents haurien observat com el presumpte autor efectuava la transacció del producte estupefaent des de l’interior del seu vehicle a una persona que esperava a la via pública.

Posteriorment, aquest dissabte, la Policia va detenir a la frontera del riu Runer dos joves (un resident i l’altre no resident) de nacionalitat brasilera de 20 i 19 anys, com a presumptes autors d’un delicte d’introducció i possessió de droga tòxica, i es van decomissar 127 grams de marihuana. I també el dissabte, a Andorra la Vella, els agents van detenir un home i una dona (no residents de nacionalitat espanyola de 42 i 33 anys), com a presumptes autors d’un delicte de possessió i consum de droga tòxica, concretament de 0,6 grams d’speed. La Policia va veure com els dos detinguts consumien la droga a l’interior d’un BMW amb matrícula espanyola.

La setmana passada també es va saldar amb la detenció a Escaldes-Engordany d’un home resident de nacionalitat espanyola i 30 anys com a presumpte autor d’un furt de joies en l’interior d’un domicili.

Finalment, la Policia també va detenir tres persones per superar els límits d’alcoholèmia permesos. Així, el dimarts es va detenir un resident espanyol de 49 anys, amb una taxa d’1,55 g/l., després de patir un accident amb danys materials. Posteriorment, el divendres, es va detenir un resident portuguès de 27 anys, amb una taxa d’1,38 g/l., en patir també un accident amb danys materials. I aquest dissabte es va detenir un resident portuguès de 25 anys, amb una taxa de 2,12 g/l.