Detenen dos homes al Pas de la Casa per sostreure material electrònic de l’interior d’un domicili

policiaLa Policia va detenir el passat dijous dos homes al Pas de la Casa com a presumptes autors d’un furt a l’interior d’un domicili, del que haurien sostret divers material electrònic. Aquestes dues detencions formen part de les deu que s’han produït durant la setmana de l’11 al 17 de novembre.

El passat dia 14, la Policia va detenir al Pas de la Casa dos homes: un resident francès de 30 anys i un andorrà de 19 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra el patrimoni i una contravenció penal contra els interessos generals. Els fets es remunten al dia 12, quan un home va presentar una denúncia per haver estat víctima d’un furt a l’interior del seu domicili. La investigació va portar a la detenció dels dos homes, que haurien accedit il·lícitament a l’interior del domicili per una de les finestres del celobert i haurien sostret material electrònic divers. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Pel que fa als delictes contra el patrimoni, la passada setmana també es van produir dues detencions més. El dimecres dia 13, els agents van detenir a a Escaldes-Engordany, un resident de nacionalitat espanyola i 58 anys com a presumpte autor d’un delicte contra el patrimoni. La detenció va ser fruit d’una denúncia feta el 31 de juliol per administració deslleial.

La segona detenció es va produir el dimecres a Escaldes-Engordany, quan els agents van detenir l’expresident de la Societat de drets d’autor i drets veïns (Sdadv), Jordi Albà, de 43 anys i nacionalitat espanyola, per un presumpte delicte contra el patrimoni i contra la funció pública.

D’altra banda, durant la setmana passada la Policia va detenir el dimecres a la frontera del riu Runer, dues noies de nacionalitat espanyola de 24 i 21 anys i no residents, com a presumptes autores d’un delicte d’introducció i possessió de droga tòxica, i se’ls va decomissar 50 grams de cocaïna.

Pel que fa als delictes contra la seguretat del trànsit, els agents van detenir el dijous un resident portuguès de 47 anys, amb una taxa de 0,96 g/l. La Policia havia estat requerida pels agents del servei de circulació del Comú d’Encamp, perquè tenien controlat un home que conduïa un turisme i presentava clars símptomes d’embriaguesa. També el dijous, els agents van detenir una resident russa de 32 anys, amb una taxa d’1,72 g/l., en el marc de la campanya de controls d’alcoholèmia.

Finalment, la setmana de l’11 al 17 de novembre, s’ha tancat amb dues detencions per baralles. La primera es va produir aquest dissabte a Andorra la Vella. La Policia va ser alertada que a l’exterior d’un local d’oci nocturn s’havia produït una baralla resultant ferit de certa consideració un home després de rebre l’impacte d’un got a la cara. Per tot plegat, els agents van detenir un resident espanyol de 38 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física.

La segona detenció es va produir aquest diumenge a Andorra la Vella quan la Policia va ser requrida a la via pública per una baralla en què havia resultat ferit de certa consideració un jove. Per aquest motiu, els agents van detenir una resident mexicana de 27 anys, com a presumpte autora d’un delicte contra la integritat física (lesions) i contra la funció pública (resistència a funcionaris de policia).