policiaLa Policia va detenir la setmana passada sis persones per conduir superant els límits d’alcohol permesos. Aquestes detencions formen part de les deu que ha efectuat la Policia durant la setmana del 7 al 13 de setembre.

La primera detenció es va produir dimarts a un andorrà de 20 anys, amb una taxa d’1,09 g/l. L’endemà, dimecres, es va detenir un andorrà de 52 anys, amb una taxa d’1,84 g/l. Posteriorment, el divendres, es va detenir un resident búlgar de 38 anys, amb una taxa d’1 g/l; i un andorrà de 27 anys, amb una taxa d’1,26 g/l. La Policia també va detenir aquest dissabte un francès no resident de 23 anys, amb una taxa d’1 g/l; i finalment diumenge van detenir un resident espanyol de 26 anys, amb una taxa d’1,11 g/l, en ser controlat per un accident amb danys materials.

D’altra banda, la Policia va detenir dimecres passat a Andorra la Vella, una resident portuguesa de 41 anys, com a presumpta autora d’un delicte contra la integritat física i contra l’honor, agressió i injúries en l’àmbit domèstic. Pel mateix tipus de delicte, els agents van detenir aquest diumenge, a Escaldes-Engordany, un resident espanyol de 62 anys.

Paral·lelament, els agents van detenir el dimecres a Escaldes-Engordany, un francès no resident de 35 anys, com a presumpte autor de desobediència, resistència i injúries a funcionaris de Policia. La patrulla va ser requerida a causa del fort estat d’embriaguesa de l’home, que es va mostrar agressiu durant la identificació.

Per últim, la Policia va detenir aquest dissabte a Andorra la Vella, una xinesa no resident de 46 anys, com a presumpta autora d’un delicte contra la funció pública, per desobediència una ordre d’expulsió governativa.

Text i foto: ANA