policiaLa Policia va detenir durant la setmana passada tretze persones per superar la taxa d’alcoholèmia permesa. Aquestes tretze detencions formen part de les 21 que ses van efectuar del 3 al 9 de febrer. També s’han registrat cinc detencions per delictes contra la salut pública, i tres per altres delictes.

La Policia va efectuar la setmana passada un total de tretze detencions per conduir sota els efectes de l’alcohol. El dilluns es va detenir una resident russa de 31 anys, amb una taxa de 2,22 g/l., després de patir un accident en què va resultar ferida. El dimecres els agents van detenir un resident portuguès de 47 anys, amb una taxa de 2,39 g/l., en ser controlat per cometre una infracció al Codi de circulació. El mateix dia també es va detenir un resident portuguès de 36 anys, amb una taxa d’1,65 g/l., en ser controlat en una parada rutinària.

El dijous es van detenir dues persones més: un andorrà de 26 anys, amb una taxa de 2,01 g/l., en ser controlat per cometre una infracció al Codi de circulació; i una andorrana de 48 anys, que va rebutjar de sotmetre’s a la prova d’alcoholèmia, en ser controlada per cometre una infracció al Codi de circulació.

 

El dissabte la Policia va detenir tres persones per superar els límits d’alcoholèmia permesos: un resident rus de 25 anys, amb una taxa d’1,11 g/l., en ser controlat en una parada rutinària; un andorrà de 31 anys, amb una taxa d’1,28 g/l., en ser controlat per cometre una infracció al Codi de circulació; i un resident portuguès de 29 anys, amb una taxa d’1,30 g/l., en ser controlat en una parada rutinària.

 

Les cinc últimes detencions es van produir aquest diumenge. Els agents van detenir un home no resident de nacionalitat espanyola de 36 anys, amb una taxa d’1,38 g/l., després d’intervenir en un accident amb danys materials. L’home també va ser detingut per injúries, amenaces i resistència greu a funcionaris de policia.

 

Paral·lelament, la Policia va detenir un andorrà de 38 anys, amb una taxa d’1,89 g/l., en ser controlat en una parada rutinària; un jove no resident de nacionalitat espanyola de 21 anys, amb una taxa d’1,48 g/l.; un jove andorrà de 19 anys, amb una taxa de 0’90 g/l., en patir un accident amb ferits; i una dona andorrana de 42 anys, amb una taxa de 2,62 g/l., en patir un accident amb ferits.

 

D’altra banda, el passat dimarts, els agents van detenir a la duana francoandorrana un home no resident de nacionalitat espanyola de 44 anys, com a presumpte autor d’un delicte de contraban de tabac i se li van decomissar 16.000 paquets de tabac valorats en 24.640 euros.

 

Pel que fa als delictes contra la salut pública, durant la setmana passada se’n van registrar cinc. La primera detenció es va produir dilluns a la frontera del riu Runer. Els agents van detenir un home no resident de nacionalitat espanyola de 25 anys, que accedia al Principat en un turisme particular amb 1,4 grams de cocaïna.

Posteriorment, el dimecres, la Policia va detenir a Ransol un resident de nacionalitat espanyola de 35 anys, per possessió de 319,20 grams de marihuana i 3 plantes de marihuana. L’endemà, dijous, es va detenir a la frontera del riu Runer un home no resident de nacionalitat espanyola de 52 anys, que accedia al Principat en un turisme particular amb 1,1 grams de cocaïna.

Finalment, es van detenir dues persones més. Els agents van detenir a la duana franconadorrana un resident de nacionalitat espanyola de 58 anys, que accedia al Principat en un turisme particular amb 0’6 grams de cocaïna. A la frontera del riu Runer es va detenir un home no resident de nacionalitat espanyola de 26 anys, que accedia al Principat en un turisme particular amb 1,6 grams de cocaïna.

La setmana també ha registrat la detenció, aquest divendres, a l’envelat d’un aparcament d’Andorra la Vella d’una dona no resident de nacionalitat noruega de 54 anys, com a presumpta autora de maltractaments, injúries i resistència greu a funcionaris de policia. Els agents van ser avisats perquè la dona hauria agredit i increpat a diverses persones a l’interior de l’envelat.

Per últim, la Policia va detenir aquest dissabte al Pas de la Casa un home no resident de nacionalitat georgiana de 31 anys, com a presumpte autor d’un delicte de desobediència a una ordre d’expulsió per un període de tres anys.

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada