detencioEl 15 de maig d’enguany els serveis policials tenen coneixement, i són fets denunciats pel director del departament de gestió de personal d’una empresa del Principat, per quan detecten una sèrie d’irregularitats en la documentació personal d’un dels seus empleats.

En l’enquesta realitzada per membres del Cos de Policia, i una vegada analitzada la documentació aportada pel denunciant, s’arriba a determinar que es podria tractar d’un presumpte delicte contra el tràfic jurídic.

Vist l’esmentat anteriorment el 21 de maig d’enguany es procedeix a la detenció d’un home de nacionalitat andorrana de 64 anys. En el registre efectuat en el seu domicili es troba diferent documents públics del Principat i estrangers, amb alteracions en el seu contingut, tanmateix es segresten diferents estris destinats a realitzar aquestes modificacions.

El presumpte autor hauria alterat certificats de naixement i llibres de família, que hauria utilitzat al seu torn, i lliurat a diferents estaments oficials per que li fossin lliurats altres document públics oficials. Entre la documentació que se li troba en la seva possessió i segrestada pels nostres serveis hi ha: passaports andorrans, targes sanitàries de la Caixa Andorra de Seguretat Social i permisos de conduir andorrans amb dates de naixement diferents, igualment se li troba dos passaports, dos D.N.I. i un permís de conduir espanyols, també amb diferents dates de naixement

El detingut va ser posat a disposició judicial.

(Tex i foto: Policia)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada