Detenció de tres persones, comís de 45’50 grams de cocaïna i 20’60 grams de MDMA

cocaïnaEn data 08/04/2014 a les 10:50 hores, funcionaris de Policia de servei a la frontera hispano-andorrana del riu Runer, procedeixen al control dels dos ocupants d’un turisme matricula espanyola, els quals es disposen a entrar al Principat.

Una vegada informats sobre la legislació vigent en matèria d’estupefaents, es procedeix a un escorcoll del vehicle en qüestió, trobant diversos embolcalls contenint un total de 45’50 grams de producte estupefaent, en concret, cocaïna.

Vist els fets, es procedeix a la detenció dels dos interessats no residents, un de nacionalitat espanyola i l’altre de nacionalitat colombiana, de 38 i 27 anys respectivament.

L’enquesta preliminar ha permès la detenció d’una tercera persona al Principat, relacionada amb els fets esmentats. En aquest sentit, convé esmentar que la continuació de l’acció del Cos de Policia ha permès la descoberta de 20’60 grams de MDMA.

Els tres detinguts han passat a disposició judicial.

Amb aquestes detencions, s’ha evitat que una quantitat important de droga tòxica es poses en circulació, tractant-se doncs d’una actuació rellevant en el marc de al lluita contra el tràfic i consum d’estupefaents.

(Text i foto: cos de Policia)