Detenció de 4 persones per sostreure begudes alcohòliques d’un moll de càrrega i descàrrega

La Policia ha detingut quatre persones per sostracció de begudes alcohòliques d’un moll de càrrega i descarrega a  Andorra la Vella.

Ahir  a les 02:15 hores, els serveis policials són requerits pel personal d’una empresa de seguretat, ja que s’ha disparat l’alarma d’una empresa de distribució de begudes alcohòliques, situada a proximitat del riu Gran Valira a Andorra la Vella, constatant la presència de diversos individus a l’interior.

Agents de l’Àrea de Seguretat Pública i Proximitat Ciutadana que es desplacen sobre lloc, penetren a l’interior del recinte, concretament al moll de càrrega i descarrega, sorprenent en flagrant delicte a quatre individus, els quals amagaven el rostre amb les seves samarretes. Aquests estaven descarregant caixes de begudes alcohòliques diverses d’un camió que esta estacionat ple de mercaderia.

Els agents van procedir al control i posterior detenció dels interessats.

La mercaderia que els presumptes autors tenien preparada per emportar-se al moment de ser controlats eren d’unes vint-i-set ampolles de begudes alcohòliques de diverses marques.

Les primeres investigacions indiquen que els interessats van accedir al recinte saltant la reixa que delimita la zona. Tanmateix es relaciona aquesta sostracció de begudes amb una altra esdevinguda en la mateixa empresa la matinada del dia 21 d’agost d’enguany, on també van sostreure begudes alcohòliques.

Representants de l’empresa perjudicada han cursat denúncia per les dues sostraccions, ascendint l’import de la mercaderia sostreta a uns quatre cents cinquanta euros.

Els detinguts -1 peruà de 19 anys resident, 2 equatorians de 21 i 34 anys un d’ells resident i l’altre no, i 1 menor de 16 anys resident- són posats a disposició judicial en data d’avui.

 

1 comentari

  1. Esto hace 10 años atras no pasaba… Me acuerdo que te dejabas una bolsa en un sitio y cuando volvias a recogerla seguia en el mismo sitio, familiares y vecinos concretamente en Ordino, dejaban los coches abiertos y al dia siguiente seguia intacto. Los que roban a la carcel y si son de fuera a su pais de origen.

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES