Desviats a l’aeroport de Barcelona els cinc vols de turistes anglesos i irlandesos

Andorra Turisme i els operadors que traslladen turistes anglesos i irlandesos han desviat els vols previstos per aquests diumenge de l’aeroport de Toulouse a l’aeroport de Barcelona davant les dificultats que presenten els accessos a Andorra via França.

Aquest és el cas dels quatre avions de la companyia Thompson Airways contractats per l’operador Tui que aterraran aquest diumenge al Prat amb l’objectiu de recollir els turistes que finalitzen l’estada a Andorra i deixar els que inicien les vacances. En total, aquests quatre aparells traslladen al voltant de 630 turistes.

Una ruta idèntica seguirà l’avió de la companyia irlandesa Air Lingus, que també es desviarà de Toulouse a Barcelona.

Andorra Turisme i el departament de Protecció civil i Emergències també han coordinat les gestions amb les empreses de trasllat de passatgers que s’han de fer càrrec del desplaçaments

Aquest diumenge arribaran també a Toulouse dos vols regulars de la companyia Easy jet, amb turistes amb destinació a Andorra. En aquest, no hi ha la possibilitat en desviar els aparells a un altre aeroport en tractar-se de vols directes. L’accés des de Tolosa es farà a través del Túnel del Pimorent i de Puigcerdà.

TOTES LES NOTÍCIES