Despertar

Cada vegada hi ha més persones que estan en contra de l’actual política de la por. Poc a poc s’adonen, que totes les informacions, explicant les misèries d’un sistema capitalista infrahumà, negant l’existència d’alternatives possibles, pretenen aconseguir que la gent no pensi i accepti resignadament tots els mals que han de patir. Això es del tot inacceptable i rebutjable.

Segons el monjo budista Thich Nhat Hank “Necessitem una espècie de despertar col·lectiu. Hi ha entre nosaltres homes i dones que estan desperts, però no n’hi ha prou, la majoria de la gent encara dorm”. Aquesta reflexió hauria de ser suficientment motivadora per despertar a una societat que encara no ha pres consciència, que és necessari, imprescindible, buscar un sistema millor que l’actual, en benefici propi i de les properes generacions. Per tot això estimem que cal apostar per un nou model de societat, quina creació requereix grans dosis de creativitat i un replantejament radical dels seus valors més significatius.

Està bastant clar, que la independència de Catalunya pot ser un primer pas, necessari per avançar cap aquest nou model de societat, cosa que pot ser una realitat, sempre que aquesta independència no consistís simplement en un canvi de cromos. No es tracta de canviar els cromos d’una oligarquia castellana parasitària, per els d’una oligarquia catalana més progressista. Independència si, però per canviar les coses, que han de ser completament diferents de les actuals i aconseguir-ho només depèn de nosaltres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.