Despertant el nas

despertador olor

No hi ha dubte que la nostra societat és la de la imatge. Gran part dels desenvolupaments que s’han dut a terme en els darrers anys s’han dirigit en la línia del que visual i en gran part el auditiu. És per aquest motiu que el sector audiovisual és actualment el que major desenvolupament té en el sector de la innovació.

Les coses podrien estar canviant a tenor del següent desenvolupament que malgrat que menor, demostra que els creadors tecnològics podrien estar dirigint cap a altres llocs.

SensorWake és una iniciativa que actualment es troba en fase de finançament a través de Kickstarter. El seu objectiu inicial era recollir la xifra de 50.000 euros però la recaptació ja es troba en els 70.000 euros. I de què estem parlant?

SensorWake no és altra cosa que un despertador. La seva diferència és que es tracta d’un despertador que funciona amb olors.

Ara, a més de despertar-nos amb un so estrident podrem fer-ho amb l’habitació inundada de l’olor que més ens agradi. El seu funcionament no és molt diferent al de les màquines de cafè domèstiques que funciona amb càpsules. Només cal seleccionar la càpsula que més ens agradi per tenir un despertar amb l’olor adequat.

Sens dubte, entre el que ha suscitat més interès entre els usuaris, es troben els diferents olors que SensorWake ofereix. Cafè, xocolata, croissant acabat de fer, préssec o, el més sorprenent, diners, estan entre les olors que faran que saltem del llit.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.