Desperta Laurèdia inicia campanya conscient de la problemàtica de l’habitatge

Inici de campanya amb l'enganxada de cartells de Desperta Laurèdia (DL)
Inici de campanya amb l’enganxada de cartells de Desperta Laurèdia (DL)

Desperta Laurèdia posa en marxa la campanya electoral a la Placeta Francesc Cairat amb la penjada del primer cartell. Cerni Cairat i Sofia Cortesao, acompanyats de tots els membres de la candidatura i dels veïns de Sant Julià de Lòria que s’han volgut apropar, han penjat el cartell a les 12 hores. Acte seguit s’han anat col·locant la resta de cartells electorals als diferents carrers de Sant Julià i dels Quarts.

Cerni Cairat ha anunciat que “Fem el Pas per a guanyar a la majoria, perquè estem convençuts que tenim el millor projecte a llarg termini per Sant Julià de Lòria, amb un equip de bones persones, preparat i convençut”. Sobre el programa, ha avançat que: “Haurem de donar resposta a la problemàtica de l’habitatge, parlem del model de creixement i de la capacitat dels recursos naturals, però també de cultura i del renaixement del Centre cultural i de congressos lauredià. Alhora, hem de redefinir l’entorn urbà perquè sigui més accessible i més amable”.

Sofia Cortesao, per la seva banda ha remarcat que “Portem treballant moltes setmanes, ara és el moment de traslladar a la ciutadania la il·lusió, però també el rigor del nostre programa. Volem un entorn urbà més pacificat, per a millorar la qualitat de vida de les persones. Tenim clar que per a assolir els nostres objectius, necessitem que el principal engranatge del Comú, els treballadors, duguin a terme la seva feina de manera motivada en un entorn de confiança mútua”.

Paral·lelament, Desperta Laurèdia ha fet públic el programa electoral i la pàgina web on trobar tota la informació de la candidatura presentada per a les Eleccions Comunals 2023: https://www.despertalauredia.com/

El proper acte serà demà dilluns, dia 4 de desembre, a les 18 hores, a la Llar de Lòria, per a explicar els punts principals dirigits a la gent gran i celebrar una trobada distesa per a intercanviar impressions.

El dimecres, 6 de desembre, a les 20 hores, a la Sala Sergi Mas, es realitzarà el primer acte de campanya dirigit a totes les lauredianes i els lauredians. Serà l’ocasió per a presentar les propostes del programa i els candidats que conformen la candidatura de Desperta Laurèdia.

TOTES LES NOTÍCIES