Desperta Laurèdia acusa Vila de defugir les seves responsabilitats

El portaveu de Desperta Laurèdia, Cerni Cairat, afirma que el cònsol major de Sant Julià de Lòria defuig les seves responsabilitats i evita donar informació sobre les inspeccions a la zona de l’esllavissada.

En declaracions a RTVA, Cerni Cairat assegura que Josep Miquel Vila defuig les seves responsabilitats a l’hora d’explicar les actuacions d’inspecció del comú.

Tot i això, celebra que l’esllavissada de dissabte no hagi causat danys personals i que la circulació s’hagi restablert amb celeritat.

Pel que fa a les eleccions comunals, explica que han mantingut contactes amb totes les formacions amb implantació a Sant Julià i que estan recollint propostes i idees amb la voluntat d’obrir-se a la ciutadania i escoltar-la.

Desperta Laurèdia ha presentat aquest dimarts al·legacions a les consideracions ambientals de la tirolina a Naturlàndia. Afirma que la justificació de la seva creació és planera i demana a l’administració comunal que publiqui un informe global que inclogui informació relativa a l’impacte socioeconòmic.