En  el marc de la lluita contra el tràfic d’estupefaents, destinats a menors d’edat i joves, la Policia ha desmantellat a Encamp un important punt de venda al detall de marihuana.

L’operació anomenada ‘Roca’, ha permès el dia 2 d’enguany la detenció de quatre persones residents al Principat d’entre 20 i 21 anys i el segrest de petites quantitats de marihuana, 33 grams de bolets al·lucinògens secs, llestos pel seu consum, 2.650 grams de bolets al·lucinògens en cultiu, una bàscula, uns 1.000 euros en bitllets i altres estris per la manipulació i posterior venda al detall de marihuana.

La investigació efectuada ha permès esbrinar que el principal implicat adquiria els estupefaents, els manipulava al seu domicili, i venia indiscriminadament a joves i a menors d’edat, amb l’agreujant que el domicili estava situat a poca distància de dos centres escolars i un complex sociocultural.

El fet que el punt de venda es trobés situat a escassos metres de dos centres escolars, comportava que en determinades hores del dia, el flux de joves cap a aquella zona fos constant, fet que va fer sospitar els investigadors.

Els altres tres implicats, a banda d’adquirir marihuana del principal implicat, també li subministraven quan aquest no en disposava. No obstant, s’ha evidenciat que independentment de qui proporcionés l’estupefaent, les transaccions es feien al domicili del principal implicat.

El pis no només era utilitzat per traficar amb productes estupefaents, sinó que a més s’havia convertit també en un punt de consum habitual freqüentat per menors d’edat.

En el transcurs del control del principal implicat i mentre s’efectuaven les diferents diligències processals, es va procedir també al control de sis persones, quatre d’elles menors d’edat, que intentaven accedir al seu domicili amb la intenció d’adquirir estupefaents. A banda de les quatre detencions, en el marc de l’operació Roca, que es troba judicialitzada i oberta, s’ha procedit al control i identificació de més implicats que no han estat detinguts, i no es descarten noves detencions.

Aquesta és la cinquena operació antidroga emmarcada en la lluita contra el tràfic d’estupefaents a adolescents o menors d’edat, desenvolupada en el que va d’any, juntament amb les operacions “Sàtiva”, “Ambient”, “Xamao” i “Paradís”, aconseguint decomissar en total més de cinc quilograms de marihuana i segrestar prop de 4.000 euros.

Servei de Policia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada