Desfilada de moda tardor-hivern a la Seu d’Urgell

La  sala Sant Domènec de la Seu acollirà aquest diumenge, 24 de setembre, a dos quarts de sis de la tarda, la cinquena edició de la Desfilada de Moda UBSU, organitzada per diversos establiments de la ciutat. L’entrada, oberta a tothom, és gratuïta.

La finalitat de la iniciativa és donar a conèixer les darreres tendències en moda, complements, calçat i perruqueria de la temporada tardor-hivern. L’acte el presentarà Toni Cabello i la sonorització musical anirà a càrrec del Jan Tomàs. Les persones de la Seu i comarca que hi desfilaran, ho faran de manera voluntària.

En total, hi participaran un total de 19 establiments de la capital urgellenca: Ungles i Més, Cucades, Basar Moreno-Foto Nuri, Pliar Isern Modes, Bolsos Jordi, Malé Moda i Complements, Sol i Lluna, La Farola, Lui&Lei, Dràgora, Xics, Fina Llenceria, Modes Valeria, Òptica Isern, Escribà Moda, Escribà Home, Fustes i Derivats Morales, Floristeria Balbina i Kibuc Buchaca.

L’acte, organitzat per la Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell (UBSU), compta amb la col·laboració del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, l’Ajuntament de la Seu, el Consorci Alt Urgell XXI, el Departament d’Empresa i Ocupació, el Servei d’Ocupació de Catalunya, el Fons Social Europeu i el Ministerio de Ocupación y Seguridad Social.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.