La  vintena d’hortolans dels horts de Cal Cintet de Sispony i els horts del Quart de la Massana ja tenen les claus d’accés a les seves parcel·les. Amb aquest acte d’entrega de les claus ha donat el tret de sortida la desena temporada d’aquest projecte, impulsat per la Fundació Julià Reig.

Entre els dos espais, a la Massana hi ha 26 parcel·les disponibles. Enguany se n’han cobert vint i, per tant encara es manté obert el programa per a les persones que s’hi vulguin afegir.

Cal dir que setze dels sol·licitants repeteixen d’edicions anteriors. “És molt positiu veure que els agrada aquesta acció, ja que a part de ser una activitat molt saludable és molt gratificant collir les pròpies verdures i hortalisses”, explica la consellera de Benestar i Gent Gran, Francisca Guerrero.

Enguany només s’ha hagut de fer el sorteig de les parcel·les des tres nous integrants al projecte, perquè els hortolans han estat molt contents de poder mantenir el terreny que ja tenien assignat l’any passat. També cal dir que una de les parcel·les se cedeix, novament, a l’escola andorrana.

El cònsol menor, Raul Ferré, i la consellera, Francisca Guerrero, han fet un agraïment a la família de Sispony que cedeix els horts de Cal Cintet des del 2009 i també al Quart de la Massana, que va permetre ampliar el projecte i poder fer front a totes les demandes.

(Foto: Eduard Comellas)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada