El Centre d’Estudis de la Neu i de la Muntanya d’Andorra de l’Institut d’Estudis Andorrans (CENMA-IEA), conjuntament amb el node del GBIF espanyol (Global Biodiversity Information Facility) i node del GBIF andorrà organitzen la desena edició de les “Jornades sobre informació de biodiversitat i administracions públiques”.

El GBIF és una organització internacional formada per més d’una cinquantena de països d’arreu del món que treballen de forma coordinada per millorar la informació i el coneixement de la diversitat biològica del planeta. El node, és el representant nacional del GBIF en cada un dels països participants.

Les Jornades, que se celebraran del 24 al 26 d’octubre de 2018 a la sala de la Llacuna d’Andorra la Vella, tenen com a principal repte poder generar un punt de trobada per a tècnics especialistes de les administracions públiques que es dediquen a la gestió i a la recerca de la biodiversitat i del medi natural en general.

Són unes Jornades que, històricament, s’han anat celebrant en diferents comunitats autònomes espanyoles amb els objectius clars de promoure la relació entre les diferents administracions, millorar l’accés a les dades sobre biodiversitat i avançar en eines de bioinformàtica.

Es pot consultar el programa seguint l’enllaç de la pàgina web del GBIF espanyol, https://www.gbif.es/jornada/x-jornadas-administraciones-ambientales-2018/ el qual es va modificant a mesura que es van concretant les diferents xerrades.

Enguany, el fet de ser els amfitrions d’aquesta desena edició de les Jornades, serà una ocasió ideal per a que les diferents administracions andorranes puguin exposar diferents punts de vista dels seus projectes sobre aquesta temàtica.

Els dies 24 i 25 d’octubre estaran dedicats a l’exposició de les diferents xerrades. S’ha  reservat el divendres 26 d’octubre per realitzar una sortida tècnica per la Vall del Madriu.

Les Jornades són gratuïtes i estan obertes a tothom, però cal contactar amb el CENMA-IEA per realitzar la inscripció: cenma@iea.ad o tel. (+376) 742630.

Organitza: CENMA, GBIF-Espanya i GBIF-Andorra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada