madriu
 
La cònsol major, Montserrat Gil, presidenta de torn de la Comissió de gestió de la Vall del Madriu-Perafita-Claror, ha obert amb una primera conferència el cicle sobre els deu anys transcorreguts des de la declaració com a patrimoni de la Humanitat per part de la UNESCO de la Vall de Madriu-Perafita-Claror.
 
La cònsol major, ha recordat el camí recorregut i la feina realitzada des d’aquell moment, però ha posat de relleu en els reptes futurs. Ha remarcat la necessitat de donar a conèixer aquest espai paisatgístic, cultural i històric privilegiat, des d’un punt de vista turístic però sobretot com un gran valor a transmetre entre els habitants d’Andorra.
 
En acabar ha cedit la paraula a Jean Michel Armengol, representant de la Comissió Nacional de la Unesco per a Andorra, que ha ofert als assistents una explicació de la feina que desenvolupa la UNESCO en matèria humanística i educacional i la importància de les accions que aquest organisme duu a terme garantint la conservació del patrimoni material i immaterial de la Humanitat.
 
Susanna Simon, directora de la Comissió de gestió de la Vall del Madriu-Perafita-Claror ha exposat al seu torn el camí que ha recorregut aquest organ de gestió de la vall, les dificultats que ha calgut salvar, la implicació de les parts, i la gran tasca que tant en el present com en el futur els espera.
 
(Text i foto: Comú de Sant Julià)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada