Desconvocada la vaga a Espot i Port Ainé

La vaga convocada pel sindicat UGT a les estacions d’Espot i Port Ainé a temps parcial ha quedat desconvocada definitivament

La notícia arriba abans del cap de setmana i després d’unes intenses nevades que han deixat gruixos molt significatius a les estacions, amb un 100% de pistes i instal·lacions obertes

El Comitè de vaga d’Espot i Port Ainé ha desconvocat la vaga parcial tant per aquest cap de setmana, 27 i 28 de gener, com per la resta de dies.

Davant d’aquesta convocatòria l’empresa ha assumit el compromís d’abordar en comissió de seguiment els temes plantejats amb la màxima celeritat i vol mostrar la seva satisfacció pel retorn a unes relacions laborals constructives i positives.

FGC reitera el seu compromís amb el territori assegurant una gestió responsable dels recursos públics que li han estat encomanats així com la voluntat de continuar treballant per vetllar per unes condicions laborals que assegurin el compromís dels seus treballadors i treballadores.

Obertura del 100% a les estacions

Gràcies als importants gruixos de neu acumulats en les últimes hores, les estacions d’Espot i Port Ainé comptaran amb totes les pistes i instal·lacions obertes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.