Descobreix la tendència ‘brontouring’ i per què és un èxit

Una dona maquillada
El brontouring està triomfant a les xarxes (Pexels)

Fa anys que el contouring va aterrar de la mà d’influencers com Kim Kardashian amb la missió d’emfatitzar les nostres faccions amb un joc de llum i ombres. Des de llavors s’ha anat adaptant a noves tendències i, ara, es consolida com el brontouring. T’avancem que treu tot el partit a l’ús de les pols bronzejadores. T’atreveixes?

El brontouring

Està triomfant a TikTok i abans de dominar el vocable t’hauràs enamorat d’ell. Fins i tot pot ser que ja ho hagis provat esculpint les teves faccions amb pols de sol.

Però… són les pols de sol bons aliats per a definir els contorns? A priori, no, si pensem en textures brillants i irisades. I és que el to ‘shimmer’ d’alguns d’aquests cosmètics pot quedar poc afavoridor. A més, estan en tons càlids. No obstant això, els productes beauty  formulats per a potenciar les ombres en zones com la mandíbula, els pòmuls i la templa presenten un acabat mat i una tonalitat freda.

Com aconseguim llavors l’èxit? Seguint l’etiqueta #brontouring a TikTok veiem que la tendència supera les 50.000 visualitzacions i descobrim l’aposta de @victorialyn, la qual supera els 2 milions de visualitzacions. Proposa tenyir de bronzejat al complet la parpella amb efecte lífting i continuar emprant les pols en la zona alta del pòmul, en la zona baixa de la mandíbula, en la templa i en el nas, però de forma més difuminada.

 

Per bellezactiva.com

TOTES LES NOTÍCIES