Descobreix els colors de moda del cabell per aquesta primavera

Les tendències de color de cabell per a aquesta temporada són realment novedoses, interessants i molt afavoridores. Basades en les tècniques del maquillatge, proporcionen color i llum en determinats punts del pèl per destacar i estructurar la cara. I queden genials! T’ho expliquem.

Com recordaràs, fa uns dies et explicàvem que el maquillatge d’aquesta primavera s’omple de color (Colors frescos i lluminosos en el maquillatge de primavera), i el mateix succeeix amb els cabells: reflexos, metxes i punts de llum i color vesteixen els looks d’aquesta temporada en una tendència directament extreta del carrer i que han difós en les xarxes socials i els mitjans de comunicació les it-girls. Però la influència del maquillatge va més enllà del color. El strobing, que il·lumina amb punts de llum la cara per aconseguir una imatge lluminosa i natural, es trasllada a les tècniques de coloració i neix l’hair strobing, una tècnica que il·lumina i dóna color al pèl i permet estructurar i destacar les àrees més atractives de la cara, dirigint la mirada cap a elles.

Abanderant aquesta tendència, la firma de cosmètica capil·lar i color Matrix llança cinc nous tons inspirats en l’aquarel·la que ens semblen una aposta atrevida i, alhora, absolutament portable. Encara que els i les models que llueixen les propostes són molt joves (és el que sol succeir amb els i les models de cabell), la tècnica de coloració Rock’n’strob és apta i fàcilment adaptable a totes les edats, ja que permet crear looks molt afavoridors.

Apunta’t al color de pèl de moda

Strobe Global. Aquesta tècnica consisteix a eliminar tota la cara amb tons multidimensionals en els cabells, des de l’altura dels ulls fins a les puntes de la cabellera. Ideal per el cabells llargs i abundants, crea sensació de moviment i aporta molta vida i llum.

Strobe d’Pòmuls. Per destacar aquesta zona de la cara, es pinta el cabell l’altura dels pòmuls. En el cas de la model, queda genial aquesta barreja de blanc / gris (es porta moltíssim el cabell blanc «canyera» noies!) Amb el negre, però pot realitzar-se també en altres colors sempre que el resultat sigui aportar llum a aquesta zona. La combinació ens agrada perquè té un punt punk i alhora endolceix els trets, una contradicció realment atractiva.

Strobe d’ulls. Per dirigir la mirada cap als ulls, es realitzen metxes de color que emmarquen aquesta zona de la cara. En aquest cas, s’han utilitzat tres dels cinc nous colors de Matrix: blau safir, préssec coral i verd molsa. Com veus a la fotografia, les metxes de color són finíssimes i no queden senceres, sinó que produeixen un aspecte matisat, pel que no tenen res a veure amb les clàssiques metxes de color en vermell, verd o blau d’altres temporades.

Strobe de perfil. La coloració es realitza en aquest cas dibuixant punts de llum ascendents, cosa que crea una il·lusió de longitud i allarga i equilibra el rostre. Com pots veure, la tècnica és apta per a tots dos sexes i pot realitzar-se també en cabells curts.

Strobe de mandíbula. Per potenciar aquesta zona, el color s’aplica a aquesta altura i cap endavant. Els tons utilitzats en la model són, de nou, el verd molsa i el mora violeta, també incorporat aquesta temporada.

Per Bellesa Activa / AMIC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.