Descobert un prototip del Jeep Grand Cherokee 4xe PHEV en rodar en silenci


Un albirament fortuït ha revelat un dels primers prototips de desenvolupament de la futura variant híbrida endollable de la nova generació del Jeep Grand Cherokee, ja que tot i no comptar amb cap signe exterior visible que l’identifiqués com a tal, aquest prototip ha quedat al descobert en arrencar en manera elèctrica i en complet silenci.

Tot i que la nova generació del Jeep Grand Cherokee ja ha estat presentada en el seu format de carrosseria llarga, encara estem en espera de conèixer la resta de variants que compondran aquesta interessant gamma de fabricant de tot terrenys nord-americà. Doncs a més de les diferents variants de carrosseria, aquesta nova generació de Grand Cherokee també estrenarà versions mecàniques molt noves.

Una de les més esperades és el futur Jeep Grand Cherokee 4xe, la futura variant híbrida endollable, l’arribada de la qual va ser confirmada fa ja diversos mesos per un executiu de la companyia. Encara que això no hauria de ser cap sorpresa, ja que diverses línies de producte de Jeep han estrenat una variant PHEV en els últims mesos i totes elles identificades amb les sigles 4xe.

Font: motor.es

TOTES LES NOTÍCIES