droguesEn el marc de l’operació “Ibiza”, iniciada a l’abril d’aquest any, el cos de Policia ha procedit a la detenció de dos residents i una andorrana, de 34, 35 i 26 anys respectivament, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

L’operació ha permès el segrest de 168 grams de cocaïna i 18 grams de marihuana, entre d’altres estris destinats a la preparació i venda de les substàncies estupefaents.

Arrel de la confiscació, es considera que s’han pogut treure de la circulació unes 700 dosis de substància estupefaent, que estava destinada a la distribució i venda al mercat nacional. Aquestes detencions han permès la desarticulació d’una important xarxa de tràfic d’estupefaents.

Convé remarcar que el Cos de Policia ha dut a terme un seguit de vigilàncies i investigacions exhaustives amb l’objectiu de localitzar i identificar el punt de venda de droga tòxica, ara desarticulat.

Destaca el fet que dues de les detencions es van produir a les immediacions d’un recinte escolar del Principat, durant l’horari de sortida dels menors de darrer cicle, on es segresta en el mateix moment de la detenció una important quantitat de droga.

Es tracta d’un dels més importants segrestos de cocaïna de la història de la Policia d’Andorra.

L’operació contínua oberta, i no es descarten noves detencions.

Text: Servei de Policia

6 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada