dptcom

Es tracta d’un dels personatges més controvertits del sector de les NNTT i malgrat les fílies i fòbies que genera, quan parla tothom escolta per lloar-lo o criticar-lo després. Estem parlant de Kim Dotcom. El fundador de Mega i creador de la clausurada Megaupload recentment ha intervingut mitjançant videoconferència, en l’esdeveniment Challangers, celebrat a Barcelona, ​​concretament al Palau de Congressos de Catalunya. Actualment Dotcom es troba sota arrest domiciliari i és per aquest motiu que la seva aparició ha hagut de fer des de Nova Zelanda.

La seva paraules com el propi personatge, han deixat debat per estona. Segons Dotcom, Apple i Google, les dues primeres empreses del sector de les NNTT no són de fiar quan parlen de privacitat ja que assegura que les lleis nord-americanes els obliguen a col·laborar quan necessiten informació catalogada com privada.

D’altra banda també ha donat estopa a la indústria audiovisual i mentre ha considerat que l’àmbit musical ha sabut adaptar-se als canvis recents, a Hollywood segueixen instal·lats en els temps passats, i ha arribat a qualificar als responsables de la indústria del cinema més important del planeta com vells dinosaures. En paraules textuals de Kim Dotcom: “si Hollywood pengés tot el seu catàleg online, faria el negoci més exitós de la història”.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció