El Comú de la Parròquia d’Andorra la Vella informa que a partir d’aquest dilluns 16 de juliol el carrer de Sant Andreu tindrà doble sentit de circulació de vehicles – de menys de 3,5 tones -, entre la cruïlla amb el carrer de la Creu Grossa i l’emplaçament de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Aquest carrer, que fins ara tenia el carril dret – direcció nord – restringit a l’ús d’ambulàncies, als vehicles del Servei d’Incendis i Salvament i als taxis, serà doncs de doble sentit, amb un límit de velocitat establert de 20 km/h.

Nova via de comunicació d’accés a l’hospital i a Escaldes

La nova disposició, materialitzada en el doble sentit de circulació, donarà més facilitat d’accés als particulars al Servei d’Urgències de l’hospital. Igualment, l’obertura del nou carril a l’ús general permetrà accedir directament a l’avinguda Fiter i Rossell, a través de la prolongació pel carrer dels Escalls, afavorint el trànsit de vehicles i la comunicació interna des del centre vila d’Andorra la Vella, des de l’avinguda Meritxell, pel carrer Bisbe Príncep Iglesias, amb Escaldes i direcció la Massana.

La modificació dels sentits de circulació ha comportat que el Servei de Circulació Comunal hagi efectuat en aquest tram la instal·lació d’un seguit de fitons de delimitació a la mitjana de la via – d’una amplada de 6 metres -, per evitar l’estacionament de cotxes als laterals i, conseqüentment, per oferir una seguretat suplementària, essencialment als vehicles d’emergències.

També s’ha modificat la senyalització horitzontal i s’ha instal·lat nous senyals verticals.

 

 

3 comentaris

  1. tens raó victor quan es montin cues intermenables…. ja m’explicaràn com sortiran les ambulàncies! …… x flipar!!!! després no es queixin de que tarden en arribar!!

  2. Un niu de problemes!!! Just on Hi ha 1 entrada d’ambulancies….. Com la gent respectem tant ……. Uffffffff pero bueno es prioritari ke la gent pasi x anar a casa de que sigui un carrer tranquil Per a urgencies…. Será que ni tenim pocs carrers….. Impresionant….

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada