Arxiu

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat Regional de Medi Ambient de la Regió Policial Pirineu Occidental van efectuar els dies 20 i 21 d’octubre un dispositiu per controlar l’accés motoritzat dels vehicles que accedien al Parc Natural de l’Alt Pirineu, concretament a la zona de Santa Magdalena.

Els controls es van efectuar a instància dels serveis de gestió del parc, atesa la gran quantitat de vehicles que circulen per les pistes interiors en aquestes dates.

Aquests tipus d’actuacions tenen per objectiu evitar que els vehicles circulin per fora de les pistes autoritzades i que els vehicles que formen part d’una sortida organitzada compleixin amb la Llei 9/1995, de 27 de juliol, de regulació de l’accés motoritzat al medi natural.

El resultat del dispositiu va ser de 171 vehicles controlats. D’aquests, 120 formaven part d’un club automobilista que havia organitzat una sortida amb vehicles de més de 25 anys, que feien un ralli per tota la península.

L’empresa organitzadora d’aquesta sortida va ser denunciada per circular dins el Parc Natural de l’Alt Pirineu sense les autoritzacions a les quals estava obligada per la normativa.

Aquesta denúncia serà tramesa al Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, i pot comportar una sanció econòmica a la empresa organitzadora de fins a 3.000 euros.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada