Denunciat penalment després de penjar un vídeo on conduïa a 200 km/h i bevia d’una ampolla de ginebra

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra del Grup de Recerca i Documentació de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Ponent han denunciat penalment un home, de 21 anys, de nacionalitat romanesa i veí de Linyola, com a presumpte autor d’un delicte de conducció temerària.
 
El passat 16 de febrer, gràcies a la col·laboració ciutadana, es va detectar un vídeo que circulava per les xarxes socials on es veia un jove conduint un vehicle a 200 km/h i bevent d’una ampolla de ginebra.
 
Els mossos van obrir una investigació per esbrinar la identitat del conductor. En un primer pas va permetre determinar que el vídeo s’havia gravat el 15 de febrer a l’autovia A-2, dins del terme municipal de Bell-lloc.
 
Aquest dimecres, un cop determinada la identitat del conductor, va ser citat a comissaria i denunciat penalment com a presumpte autor d’un delicte de conducció temerària.
 
L’home denunciat haurà de comparèixer davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia quan sigui requerit.
 
S’ha de recordar que conductes temeràries com l’excés de velocitat o la conducció sota l’efecte de begudes alcohòliques són dues de les principals causes d’accidentalitat que poden posar en risc la vida de tots els usuaris de la via.
 

TOTES LES NOTÍCIES