Denúncia sobre una possible xarxa de prostitució russa a Andorra

prostitucio-rus2S’ha denunciat a la policia una possible xarxa de prostitució russa que operaria a Andorra. El seu modus operandi seria a través de l’entrega de targetes de visita als turistes russos que s’allotgen en alguns hotels oferint-los els serveis del que literalment és descriu al text com a “papallones”.

Els possibles proxenetes deixen, sense que els responsables de les recepcions se n’adonin, una targeta com aquesta entremig dels diversos fulls i díptics de promoció en rus, que són a tots els hotels.

L’objectiu és captar al turista rus per oferir-li, suposadament, el servei de prostitutes. En aquesta targeta s’hi pot llegir “Extrem” rus! Descans per a homes de veritat! Billar, sauna, cervesa i… “papallones”, amb un telèfon de contacte andorrà i l’apunt que s’hi parla rus.

Responsables de la recepció d’un dels hotels que han estat utilitzats per aquesta trama han cursat ja una denúncia a la policia per mirar d’esbrinar si, tal com sembla, es tracta d’una possible xarxa de prostitució russa.