Denúncia per irregularitats en l’adjudicació del servei d’emergències a l’Aeroport de la Seu

simulacre-accident-aeroportUna empresa ha presentat una denúncia a la Fiscalia per presumptes irregularitats en l’adjudicació del servei d’emergències a l’Aeroport Andorra-La Seu, que s’ha concedit a una empresa privada.

Segons ha informat el diari Segre de fonts del ministeri públic, els demandants, que no van guanyar el concurs, creuen que el procés no va ser net. L’empresa que ha recorregut el concurs sosté que, abans de l’adjudicació, un camió de l’empresa guanyadora ja hauria operat a l’aeroport. El vehicle era de color groc i amb el logotip del Parc Químic de Tarragona. Posteriorment va aparèixer, ja pintat de vermell i blanc, al simulacre d’accident que es va dur a terme aquest mes passat. La foto ha circulat entre els bombers de la comarca, que han mostrat el malestar per la privatització d’aquest servei a l’aeroport.

Segons les mateixes informacions, les condicions de l’adjudicació no contemplaven que l’empresa guanyadora hagués de facilitar un vehicle, ja que d’això se n’encarregaria l’administració.

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat ha rebutjat les acusacions i defensa la transparència del procés. En aquest sentit, la conselleria assegura que el vehicle en qüestió pertany al Govern des del setembre passat, quan li va cedir l’Associació Empresarial Química de Tarragona, que no ha estat pas l’adjudicatària del concurs.

Text: Ràdio Seu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *