ciencia-1El projecte de divulgació científica “Pensa en Ciència” proposa per aquest divendres, 21 de febrer (18 h, a la sala de la Closeta) el taller titulat “Física amb ous”. El cicle està organitzat pel Col·legi Internacional del Pirineu, conjuntament amb el Comú de la Massana, amb la intenció de posar la cultura científica a l’abast de tothom.

Aquesta serà una de les sessions més divertides i originals del cicle, ja que es realitzarà un recorregut per la física, la química i la biologia amb un únic recurs: l’ou.

Els espectadors podran veure ous de colors inversemblants i el procés que s’ha portat a terme per aconseguir-ho. Hi haurà, com sempre, molts experiments i demostracions, per exemple, el procés de la pressió amb experiències interactives, els conceptes de forces i les deformacions que produeixen, l’osmosi, les reaccions químiques entre el vinagre i la closca de l’ou, les lleis de la inèrcia i, sobretot, un element que mai falta al “Pensa en Ciència”: les explosions; en aquest cas, d’ous.

Els professors Robert Pauls mostrarà que el món de la ciència no requereix d’aparells caríssims o estranys reactius per comprendre les lleis que regeixen la natura. Serà divertit i didàctic per a petits i grans, així com per professionals de l’educació que vulguin veure una manera diferent d’explicar els seus conceptes.

La sessió és gratuïta i oberta a tothom.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada