Demòcrates per Andorra (DA) inclourà en el seu programa electoral una proposta del Comitè Olímpic Andorrà (COA) dirigida a fomentar els valors olímpics dins de l’educació andorrana. Els demòcrates han qualificat com a molt positiva la proposta del Comitè, que reforça la voluntat de donar valor al sistema educatiu andorrà.

Els valors associats amb l’olimpisme, la recerca de l’excel·lència, el fair play, l’alegria de l’esforç i elrespecte envers els altres són pròxims als valors propugnats pel sistema educatiu andorrà. Des del Comitè Olímpic Andorrà entenen els valors olímpics com un instrument que ha de permetre fomentar la cohesió social. Al mateix temps,el COA considera que l’escola és el millor lloc per promoure aquests valors entre les noves generacions i plantar així la llavor d’una societat més justa, solidària, cohesionada socialment i que assumeixi la cultura de l’esforç com una de les seves característiques.

És des de la coincidència en aquests plantejaments que Demòcrates per Andorra ha decidit incloure en el seu programa electoral el compromís de reforçar l’aprenentatge transversal dels valors associats amb l’olimpisme en el sistema educatiu andorrà.

1 comentari

  1. Els valors de l’olimpisme es allo que fa que periodicament es facin uns espectacles amb reminiscencies imperials/feixistes, amb himnes, banderes i declaracions gandieloqüents, per arribar als quals han fet unes votacions generalment manipulades, clarament sota trafic d’influencies, quin objectiu principal no ha estat fomentar l’esport, sinó adjudicar obres faraoniques, que gairebe mai mes serviran per res, pero que han generat molt moviment de milions i, conseqüentement, de comissions i favors?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada