Demòcrates per Andorra celebrarà, aquest cap de setmana, el 3r Congrés Ordinari. Tal com han informat els seus representants, l’acte tindrà lloc el pròxim dissabte 11 d’octubre a les 9 hores a l’Hotel Nòrdic del Tarter.

Durant la trobada demòcrata es debatran diversos eixos de treball en forma de ponència. En total, es votaran set textos que avalen la feina feta per les diverses comissions i seccions que integren el partit, alhora que recopilen la feina Demòcrata en les diferents institucions i marquen les futures línies programàtiques.

L’aproximació al mercat interior de la Unió Europea, la reforma de la justícia, les eines i bases per establir un marc de bon Govern, les competències i transferències, l’educació, la igualtat i la no discriminació en les polítiques de DA i l’administració electrònica, seran els temes tractats per les ponències que es debatran.

El Congrés Ordinari té com a principals objectius continuar exposant la voluntat dels Demòcrates en les diverses institucions, fomentar el debat amb les bases del partit i afrontar amb encert el futur amb una renovada embranzida que es consolidarà amb el debat.

D’altra banda, les resolucions adoptades durant el Congrés formaran part de les futures línies programàtiques del partit. L’acte dels Demòcrates acabarà amb un discurs de clausura del president del partit, Toni Martí. Els assistents que ho desitgin podran gaudir d’un dinar de germanor al mateix hotel

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada