Comencen a arribar les reaccions dels grups parlamentaris a la nota del FinCEN d’ahir a la tarda. Demòcrates, Liberals i Socialdemòcrates han valorat de manera positiva el text nord-americà, i creuen que pot servir per accelerar el procés per trobar corresponsals per a Vallbanc. També recorden que van votar favorablement, l’any passat, la llei de reestructuració i resolució de les entitats bancàries. Socialdemocràcia i Progrés no s’ha volgut referir, de moment, a la nota.

Els representants dels diferents partits polítics valoren força positivament el text que va fer púbic ahir l’agència del Tresor nord-americà, on s’indica que els passos seguits per les autoritats andorranes són suficients i que BPA ja no és una preocupació de primer ordre en matèria de blanqueig de capitals. Ho consideren bones notícies i recorden que ja van votar a favor d’aquesta llei de reestructuració i resolució d’entitats bancàries.

També creuen que la nota del FinCEN pot servir per desencallar el procés per trobar corresponsals de Vallbanc, o si més no, per accelerar-ne el procés.

Josep Pintat també ha proposat que l’AREB i el Govern compareguin davant la comissió especial del Consell General per tal d’explicar aquesta segona nota.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada