Demà s’obren les inscripcions per a les activitats de Carnaval d’Escaldes

Amb motiu de les vacances escolars de Carnaval els departaments d’Esports i d’Infància del Comú d’Escaldes-Engordany organitzen, un any més, l’Escola de neu i les activitats de lleure que tindran lloc del 13 al 16 de febrer.

En el cas de l’Escola de neu, s’ adreça a infants i joves de 6 a 14 anys oferint múltiples activitats relacionades amb la neu, el lleure i la descoberta de l’entorn. D’aquesta manera, els inscrits a l’Escola de neu 2018 podran gaudir i practicar l’esquí de fons, caminar amb raquetes, curses d’orientació, tobogans de neu, construir iglús o descobrir l’entorn més proper a través de les petjades, la vegetació i rastres de la fauna. Totes aquestes activitats es faran a Naturlandia i el preu de les inscripcions és de 72 euros i s’inclou el dinar diari al restaurant, el servei d’acollida, el material i el desplaçament amb autobús. L’Escola de neu està pensada per contribuir a reforçar l’oferta i la qualitat d’aquestes activitats en benefici dels infants i joves de la parròquia i el país, així com harmonitzar l’ús del temps d’aquelles famílies que treballen.

Les inscripcions es poden fer del 22 de gener al 7 de febrer al departament d’Esports.

Més informació 890884.

 

En el cas de les activitats de lleure, per a infants de 3 a 5 anys es faran jocs socioeducatius, psicomotricitat, tallers manuals i sortides al parc entre d’altres

Les inscripcions comencen el dia 22 i 23 per a tots aquells infants que ja són usuaris de l’Espai Lleure 1 durant l’any escolar. Les inscripcions es podran realitzar de 9 a 16h a les mateixes instal·lacions de l’Espai Lleure 1.

Els dies 24, 25 i 26 és el torn per a tots els nens i nenes residents a la parròquia que s’hi vulguin inscriure. Els horaris d’inscripció seran de 9?a 16h a l’Espai Lleure 1.

Finalment del 29 al 2 de febrer de 9? a 16h i del 5 al 7 de febrer (demanant hora telefònicament al 806155) les inscripcions s’obren a tothom.