Demà s’inicia a Andorra la 8a trobada de Joves Investigadors dels Països Catalans

Els propers 27, 28 i 29 de novembre tindrà lloc al Centre de Congressos d’Andorra la Vella la Vuitena Trobada de Joves Investigadors dels Països Catalans coorganitzada per la Societat Catalana de Química, societat filial del Institut d’Estudis Catalans i la Societat Andorrana de Ciències.

La Trobada comptarà amb la participació d’aproximadament 150 investigadors del àmbit de la química que compartiran amb més de vuitanta ponències els resultats de les seves darreres investigacions. El dimecres 27 a les 19:30 es realitzarà la inauguració de la Trobada a càrrec de la ministra d’Educació i Joventut Roser Suñé; el President de la Societat Catalana de Química,  Romà Tauler i la Presidenta de la Societat Andorrana de Ciències, Àngels Mach. A continuació, a les 20:00, tindrà lloc la conferència de divulgació oberta al públic “El color i la química: reflexions d’un químic” a càrrec del Professor Ernest de Jesús de la Universitat Alcalà de Henares.

A les 20,30 h es durà a terme l’acte Pompeu Fabra. Un testament a Andorra al vestíbul del Consell General, per commemorar el centenari de la publicació de les normes ortogràfiques de l’IEC preparades per aquest lingüista, i els 66 anys del testament de Pompeu Fabra a Andorra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.