vallmedicAquesta tarda s’ha fet la presentació de la cirurgia en directe que es farà demà a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell. I es que demà 150 oftalmòlegs, convidats per Oculentis – fabricant de lents intraoculars – coneixeran les darreres novetats en cirurgia refractiva i presenciaran en directe, via internet, dues cirurgies de cataractes realitzades pel Dr Hanneken de VallmedicVision Andorra i el Dr. Detlef Holland de la Clinica Bellevue a Kiel, Alemanya.

Recordem que la cirurgia de cataracta es la intervenció quirúrgica més practicada al món.

El Dr Hanneken acompanyat per Mark Lansu (màxim responsable d’Oculentis) i Carmen Curcó (Directora d’Infermeria de l’Hospital NS Meritxell – SAAS) ha parlat principalment de les dues cirurgies en directe que es realitzaran demà doncs representen una novetat mundial en el món de l’oftalmologia ja que hi haurà la combinació de 3 noves tecnologies / productes:

  • Topografia corneal de darrera generació de Cassini que permet fer mesures més acurades de la còrnia
  • Láser femtofaco de LensAr (que VallmedicVision ja té a l’hospital i utilitza ja en les seves cirurgies),
  • Lent intraocular Premium “Lentis Comfort”, una novetat mundial presentada a Andorra abans del congrés que es fa a Barcelona aquest cap de setmana. Es tracta d’una lent intraocular multifocal tórica que corregeix tots els defectes refractius a més de totes les distàncies.

La combinació d’aquestes 3 noves tecnologies / productes farà que els pacients que s’operin de cataractes aconsegueixen una visió perfecta sense ulleres, a més de recuperar la visió en menys temps del que és habitual degut a la gran qualitat de la intervenció i dels propis productes.

Per tal de poder veure la cirurgia en directe des d’internet a partir de les 16h, s’ha creat una web oberta a tots els interessats: http://goo.gl/fCmQ3Y

La durada prevista d’ambdues cirurgies és d’una hora.

Text i foto: Vallmedicvision

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada