Demà es presenten 20 habitatges de lloguer de protecció oficial a la Seu

Demà dimecres, 16 d’octubre, a les a vuit del vespre, tindrà lloc al centre cívic El Passeig un acte obert al públic per presentar la promoció dels 20 habitatges de lloguer amb protecció oficial de la Promoció Setúria de la Seu d’Urgell. En aquest acte també s’explicarà el procés d’adjudicació d’aquests pisos.

La presentació anirà a càrrec de Pere Esteve Sala, president de la Fundació Nou Lloc, i d’Ignasi Batlle, director general de Salas Serveis Immobiliaris, i comptarà amb la presència de l’alcalde urgellenc, Albert Batalla.

Aquesta promoció d’habitatges de lloguer amb protecció oficial està situada al carrer Guillem de Plandolit, número 9, a la zona de l’Horta del Valira de la capital urgellenca, que consta d’un total de 60 habitatges, 40 dels quals estan destinats a la venda i 20 al lloguer.

La promoció Setúria és una iniciativa de la Fundació Nou Lloc Habitatge Social que ha comptat amb Salas Serveis Immobiliaris per a la gestió integral del projecte: des del projecte bàsic fins a l’atenció dels inquilins.

Els assistents rebran un dossier informatiu dels habitatges de lloguer amb protecció oficial de la promoció.