Demà es farà la darrera cata d’aigua de l’aixeta

La darrera cata d’aigua de l’aixeta d’Andorra se celebrarà demà 23 d’abril tant a la Plaça del Poble com al centre comercial Illa Carlemany. Aprofitant la diada de Sant Jordi, el Departament de Medi Ambient continua amb la seva campanya de promoció de la bona qualitat de l’aigua de l’aixeta del Principat dins de la campanya “Prou Residus”.

L’objectiu és aconseguir que la població conegui les excel·lències de l’aigua de l’aixeta del Principat i augmentar-ne el consum ja que s’ha pogut demostrar durant les dues anteriors cates d’aigua que l’aigua d’Andorra té una puresa superior a la de les aigües envasades. D’aquesta manera es pretén evitar un major consum de les aigües envasades que un cop consumides les ampolles de plàstic acaben sent residus.

Els actors de la companyia Som-hi Teatre seran els encarregats d’explicar al públic assistent les qualitats de l’aigua de l’aixeta. Un cop feta la presentació els assistents podran comprovar de primera mà quina és la puresa de l’aigua de casa seva ja que se’ls convida a portar aigua de l’aixeta de les seves llars per poder passar per un mesurador TDS.

La primera de les cates es farà a la Plaça del Poble a partir de les 13.00 hores, mentre que la segona es realitzarà al centre comercial Illa Carlemany a les 19.30 hores. Tots els assistents rebran una ampolla de vidre d’Aigua d’Andorra per a que la facin servir en les seves llars amb l’aigua de l’aixeta. Cal recordar que tothom que vulgui aquesta ampolla la pot passar a buscar al Centre Andorra Sostenible, a la 1ª planta de l’edifici administratiu del Govern d’Andorra.

 

TOTES LES NOTÍCIES