A partir d’aquest dimecres 8 de maig es posarà en funcionament el doble sentit de circulació del tram que va des de la rotonda del Km. 0 fins a la rotonda de la Dama de Gel. Aquest doble carril de circulació al carrer Valira permetrà connectar el trànsit de vehicles entre ambdues rotondes i evitar el pas per l’avinguda Carlemany per dirigir-se a la rotonda de la Dama de Gel.

Aquest canvi de circulació és fruit de la demanda dels comuns d’Ordino, la Massana, d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany. L’entrada en funcionament no ha estat possible materialitzar-la fins a dia d’avui perquè calia esperar la finalització dels túnels de les Dos Valires. Un dels objectius d’aquesta demanda és reordenar la circulació i descongestionar la zona central entre Escaldes-Engordany i Andorra la Vella.

CANVIS EN EL TRANSPORT PÚBLIC

Aquest canvi de circulació i la propera obertura de l’avinguda Carlemany per a vianants, prevista per a finals de juliol, provocaran alguns canvis en el transport públic. D’aquesta manera, els autobusos de la Cooperativa Interurbana de les línies L1, L2, L3 i L4 deixaran de passar per l’avinguda Carlemany a partir d’aquest dimecres 8 de maig.

Els autobusos que arribin a la rotonda de la Dama de Gel seguiran recte per l’avinguda de les Nacions Unides en lloc de girar a la dreta pel carrer del Valira, tal com es feia fins ara. Seguint el nou trajecte, els vehicles circularan pel carrer de la Constitució, carrer del Prat Gran i avinguda de les Escoles, per enllaçar, finalment, amb l’avinguda Carlemany i seguir la ruta habitual.

El canvi també implica que les parades número 709 i 705, situades a la cruïlla de l’avinguda Carlemany amb el carrer de la Unió, i a la plaça Coprínceps, respectivament, es traslladin a l’avinguda de les Nacions Unides. Així mateix, també s’habilitarà una nova parada al carrer del Prat Gran.

Respecte al transport escolar, els canvis s’aplicaran a partir del setembre coincidint amb el nou curs.

Text i foto: e-e.ad

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada