Demà finalitza la Temporada 2017 de l’Auditori Nacional d’Andorra amb el concert de David Six, pianista, compositor i instrumentista austríac, que arriba a Andorra tot just després d’actuar a Barcelona, convidat pel Festival Internacional de Música Avançada Sònar d’enguany. Quan acabi el concert, s’oferirà un brindis de tancament de la Temporada amb tots els assistents.

Amb motiu del concert, el compositor presentarà la peça ‘Andorra’ (op. 72). No hi faltaran les interpretacions de les seves obres per a piano més recents i algunes improvisacions espontànies que tant caracteritzen els seus directes. El concert s’ha organitzat amb la col·laboració del Foro Cultural de Àustria.

David Six, conegut principalment com a artista solista i líder de diferents grups, participa també en molts altres projectes, com ara en el col·lectiu d’improvisació Radikalinsky i en el conjunt de música contemporània Stargaze. Com a compositor és molt productiu: contínuament apareixen gravacions excel·lents i pel·lícules amb la seva música. Actualment ha sigut escollit per representar la música austríaca en el marc del programa NASOM (New Austrian Sound of Music) del Ministeri d’Afers Exteriors d‘Àustria per al període 2016-2017.

El peculiar estil del pianista sorgeix del fort impuls per compondre i de la llibertat amb la qual interpreta les obres clàssiques. Amb un so inequívocament propi al piano i una apassionada tendència a la improvisació, David va alternant en els seus concerts, i amb gran fluïdesa, els diversos gèneres del jazz contemporani (Modern Creative Jazz) i de la música clàssica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada