Demà dissabte se celebra el III Aplec de Sant Josepmaria i s’inaugurarà un nou oratori

oratoriEl dijous 26 de juny es va complir el 77è aniversari del pas de Josep Maria Escrivà de Balaguer per Andorra quan fugia d’Espanya per la persecució religiosa durant la Guerra Civil. Amb motiu de l’efemèride, aquest dissabte 28, l’Associació d’amics del camí de Pallerols de Rialb a Andorra organitza amb la col·laboració del Comú de Sant Julià de Lòria el III Aplec de Sant Josepmaria als prats del Gastó, al quart de Fontaneda.

A dos quarts d’una del migdia tindrà lloc una eucaristia oficiada per l’arquebisbe d’Urgell, Joan Enric Vives; el Vicari General de la prelatura de l’Opus Dei a Catalunya, Antoni Pujals i el rector de la parròquia de Sant Julià de Lòria, mossèn Pepe Chisvert en companyia d’altres sacerdots andorrans. Una hora més tard es beneirà l’oratori construït recentment a tocar d’un punt de la carretera 111 en memòria de la Verge de Canòlich i que és el tercer que hi ha a la parròquia desprès del de la Font de Joans i el de la rotonda d’Aixovall.

El dinar tindrà lloc a les 14 hores amb un arròs de muntanya que se servirà en un menú que inclou aigua, vi i fruita pel preu de 7 euros. Els que vulguin portar-se el menjar de casa disposen a la zona de graelles per escalfar-lo o bé fer carn a la brasa. I a les 16 hores es farà una exhibició de vols d’estels. Des de l’organització s’anima a la gent a portar estels per fer-los volar personalment. En acabar, els que vulguin podran tornar a Sant Julià de Lòria per l’antic camí de Fontaneda. Més informació sobre l’esdeveniment es pot trobar a http://www.pallerols-andorra.org

Text: santjulia.ad

1 comentari

  1. Un altre mal gasto

Comments are closed.